Elfa garderobesystemen

Elfa garderobesystemen
 1. Een beetje over het merk
 2. Kenmerken en voordelen
 3. Rassen
 4. Componenten
 5. Beoordelingen
 6. analogen

Een modern, handig, compact garderobesysteem maakt het niet alleen mogelijk om de plaatsing en opslag van kleding, schoenen, linnengoed en andere dingen correct te organiseren, maar ook om het interieur van het huis te versieren en ook, in grote mate, om de procedure te vereenvoudigen voor het kiezen van kleding.

De optimale optie voor de interne vulling van Elfa-kledingkastsystemen stelt u in staat om kleding te sorteren op kleur, seizoen, functioneel doel, maat en gewicht of andere criteria. Dankzij hen zal de vraag wat je vandaag naar je werk moet dragen (wandelen, feesten) vanzelf verdwijnen. Alles wat je nodig hebt is altijd bij de hand en vrij beschikbaar. Bovendien zijn dergelijke systemen zeer dynamisch en mobiel: ze kunnen worden aangepast, uitgebreid en verwisseld afhankelijk van het uiterlijk van nieuwe kleding.

Een beetje over het merk

Elfa International AB werd in 1947 in Zweden opgericht en produceerde voor het eerst gaasdrogers, die al snel zo populair werden dat het productassortiment van het bedrijf snel begon uit te breiden. Na verloop van tijd werd het bedrijf een wereldleider in de productie van stijlvolle, moderne en multifunctionele systemen voor het plaatsen en opslaan van kleding, schoenen, huishoudelijke en sportuitrusting, kantoorbenodigdheden en huishoudelijke artikelen.

Nu zijn Zweedse garderobesystemen erg populair over de hele wereld, dankzij hun originele ontwerp, onberispelijke kwaliteit en zorgvuldig doordachte inhoud. Het bedrijf heeft zijn eigen technologie ontwikkeld en geïmplementeerd voor het vervaardigen van manden en planken.

Epoxy gecoate staaldraad wordt gebruikt om ze te maken. Op individuele bestelling kan een combinatie van alle tot nu toe gepresenteerde functionele elementen worden gemaakt voor een inkomhal, een kinderkamer, een kantoorruimte, een berging, een reparatiewerkplaats, een garage en andere functionele gebouwen.

Tegenwoordig zijn de dochterondernemingen van het bedrijf gevestigd in verschillende Europese landen en de VS (het hoofdkantoor van het concern is hier gevestigd). Alle producten worden vervaardigd in Zweden.

In Rusland verschenen de producten van het merk in 1999. De officiële vertegenwoordiger van het bedrijf "ElfaRus" levert aan alle grote steden van het land, werkt samen met ontwerpstudio's, architecturale workshops, ontwikkelaars.

Kenmerken en voordelen

De voordelen van de Elfa merkensystemen zijn onder meer:

 1. Mobiliteit. Kledingkastsystemen kunnen eenvoudig worden vergroot of verkleind door bestaande elementen toe te voegen / te verwijderen / te vervangen / te verwisselen.
 2. Optimaliteit. Het systeem maximaliseert het gebruik van de ruimte van vloer tot plafond. Dit bespaart aanzienlijk ruimte, zelfs in het kleinste appartement.
 3. Sterkte en duurzaamheid. Epoxy gecoat staal biedt een hoge weerstand tegen mechanische schade en vervorming. Bovendien zijn de elementen van het systeem lichtgewicht, waterbestendig en bestand tegen extreme temperaturen.
 4. Veelzijdigheid. Elfa-kasten zien er geweldig uit in interieurs met verschillende stilistische trends dankzij klassieke ontwerpen en neutrale kleuren.
 5. Rationaliteit. Een vakkundig doordachte vulling van de kleedkamer stelt u in staat om te gaan met een grote hoeveelheid kleding, linnengoed, schoenen, accessoires, inventaris en andere dingen. Er is een bepaalde plaats voor alle dingen, en gaasmanden, diepe planken en ruime laden houden ze altijd in de vrije zicht- en toegangszone.
 6. Esthetiek.Niet elk garderobesysteem is zo decoratief als Elfa. Correcte geometrische vormen, heldere, sierlijke lijnen, mooi, modern design maken het mogelijk om het interieur van elke ruimte prachtig aan te vullen.

Naast andere voordelen en kenmerken van het systeem, kan men het gemak en de eenvoud van installatie opmerken, evenals de conformiteit van het uiterlijk van de structuur met de nieuwste modetrends.

Rassen

Elfa biedt verschillende basis opbergsystemen aan.

 • Vrijstaand... Een vrijstaand systeem dat perfect is voor elke ruimte. Dingen zijn gerangschikt in secties, het is niet nodig om een ​​muur te gebruiken. Zo'n gaasrek kan voor een raam, op een balkon of in een hoek worden geplaatst.
 • Nut... De beste optie voor maximaal gebruik van het wandvlak. Dit systeem is perfect voor het uitrusten van een garage, bijkeuken, kleine werkplaats. Gereedschap, tuin- en sportuitrusting wordt perfect gerangschikt en vastgemaakt in speciale cellen, manden en haken.
 • Decor. Een geweldige combinatie van functionaliteit en elegantie. Bij het maken van dit systeem worden houten elementen gebruikt, die de kleedkamer een esthetische en afgewerkte uitstraling geven.
 • Klassiek... Een klassieke optie voor elk interieur. Door verschillende elementen te gebruiken, kun je als een ontwerper je eigen kleedkamer samenstellen.

Het garderobesysteem kan algemeen zijn (voor het opbergen van allerlei dingen, kleding, accessoires, inventaris) en individueel (voor bepaalde groepen goederen):

 • Transparante uittrek- en hangmanden handig voor het opbergen van ondergoed en beddengoed, T-shirts, schoenen, gereedschap, handwerkaccessoires.
 • Een ondernemer kan niet zonder een broekensysteem... Hiermee kunt u het benodigde aantal broeken of jeans plaatsen zonder kreukels achter te laten.
 • Voor het opbergen van een groot aantal schoenen zijn speciale rekken beschikbaar., bestaande uit schuine schoenenrekken, cellulaire en gewone planken, dozen.
 • Voor het mooi en netjes opbergen van kleding bieden wij roedes voor hangers aan., planken, uittrekbare manden, lades, enz.

Componenten

Voor het plaatsen en opbergen van spullen kun je niet zonder de hoofdelementen waar de Elfa-systemen van zijn gemaakt:

 • draagrails, ophang- en wandrails, waarmee verschillende elementen aan de muur worden bevestigd en een frame ontstaat om andere elementen op te nemen;
 • draad- en gaasmanden voor het opbergen van boeken, linnengoed, speelgoed;
 • manden met fijn gaas voor het opbergen van handige kleinigheden en details;
 • broek;
 • planken-manden met lage zijkanten;
 • staven voor het plaatsen van hangers;
 • schoenenrekken (u kunt tot 9 paar schoenen tegelijk opbergen);
 • planken voor schoenen, flessen;
 • houder voor kantoormappen, documenten, boeken;
 • planken voor computerschijven.

Het is eenvoudig om de perfecte individuele garderobesystemen te creëren op basis van uw mogelijkheden en de grootte van de gang. Om dit te doen, moet u een speciaal programma gebruiken - de planner. Het bevat gegevens over de afmetingen van de kamer, het materiaal waaruit de muren, vloer en plafond zijn gemaakt, het aantal benodigde planken, dozen, manden, broeken en andere elementen.

Het programma ontwerpt de optimale versie van de kleedkamer in een grafisch, driedimensionaal beeld, op basis van de opgegeven parameters. Elfa-elementen worden tot op de centimeter nauwkeurig gepositioneerd. Bovendien zal het programma de SKU's van de vereiste elementen voorstellen en hun hoeveelheid berekenen.

Beoordelingen

Met de uitbreiding van de woonruimte, het uiterlijk van kinderen, het stichten van een gezin in elk appartement, komen er elk jaar veel verschillende kledingstukken, huishoudelijke of huishoudelijke artikelen, sportuitrusting en andere dingen bij. Ze hebben allemaal een nette plaatsing en opslag nodig.En als hiervoor eerdere kasten, dressoirs, kasten en planken werden gebruikt, volstaat het om vandaag een modern opbergsysteem te bestellen dat de toegewezen taken perfect aankan.

De voordelen van het Elfa-systeem zijn al door honderdduizenden kopers in alle uithoeken van de wereld gewaardeerd. Velen van hen laten hun feedback achter, delen meningen, indrukken, geven aanbevelingen of uiten wensen via het wereldwijde netwerk.

 1. Een van de belangrijkste voordelen die in de beoordelingen worden genoemd, is de perfecte volgorde, die via dit systeem vrijwel onmiddellijk kan worden verkregen. Talrijke planken, manden en laden zorgen ervoor dat u grote en kleine kledingstukken kunt plaatsen, zodat ze altijd bij de hand zijn.
 2. De optimale oplossing voor de bezette ruimte. Bijna elke millimeter vrije ruimte wordt gebruikt voor het ophangen van haken, stangen, schoenenrekken. Tegelijkertijd ziet de geassembleerde structuur er helemaal niet omvangrijk, massief en zwaar uit. Lichte tinten en een honingraatstructuur creëren een luchtig gevoel. De kledingkast lijkt in de lucht te hangen. Alle structurele elementen onderscheiden zich door hun elegantie, die op geen enkele manier hun sterkte, ruimtelijkheid en functionaliteit aantast.
 3. Eenvoudige en ongecompliceerde installatie is ook een tastbaar voordeel. Het is niet nodig om meesters uit te nodigen, alles kan snel en gemakkelijk met uw eigen handen worden gedaan.
 4. De mogelijkheid van toevoeging - een dergelijke behoefte doet zich vaak voor bij de aankoop van bovenkleding, dimensionale inventaris, huishoudelijke apparaten. Het voltooide systeem hoeft niet te worden gedemonteerd, het volstaat om een ​​nieuwe plank te bevestigen (lade, haak om een ​​nieuw item te plaatsen).
 5. Gratis planning - de mogelijkheid om een ​​exclusieve versie van de kleedkamer te creëren, gebaseerd op uw eigen smaak, voorkeuren en verlangens. Planken, hangers, rekken kunnen in elk geval worden gerangschikt in de volgorde waarin ze nodig zijn.
 6. Ventilatie. Alle kleding wordt geventileerd door natuurlijke luchtuitwisseling. Geen motten, geen muffe en aangekoekte geur!
 7. Zichtbaarheid. Alle elementen zijn zo bevestigd dat zelfs de kleinste objecten altijd in het gezichtsveld van een volwassene en een kind zijn.
 8. Makkelijk te gebruiken. Geladen laden, manden en planken schuiven heel gemakkelijk naar buiten, wat niet gezegd kan worden van de laden van conventionele kasten en dressoirs.
 9. Praktische zorg. Structurele elementen verzamelen praktisch geen stof en vuil. Het ontwerp ziet er altijd erg netjes en verzorgd uit.
 10. Het garderobesysteem kan eenvoudig worden gedemonteerd als u het moet vervoeren / verplaatsen naar een nieuwe plaats.
 11. De aanwezigheid van speciaal ontworpen structurele elementen voor het plaatsen van accessoires, paraplu's, riemen, sieraden.

Een van de weinige nadelen: een vrij hoge prijs en het ontbreken van een gevel.

analogen

De Zweedse Elfa kledingopbergsystemen hebben veel voordelen en hebben praktisch geen nadelen, behalve hun hoge kosten. Dit is natuurlijk een voorwaardelijke "min" van het systeem, maar voor degenen die niet de mogelijkheid hebben om het te kopen, kunt u een vergelijkbare versie van de Russische productie kopen tegen een veel betaalbare prijs.

Binnenlandse fabrikanten bieden verschillende opties voor garderobesystemen. Een van de handigste, meest compacte en goedkope is het Aristo-systeem.

Een van de voordelen:

 • snelle en eenvoudige installatie (installatie van de structuur duurt niet meer dan een uur, zelfs voor iemand die geen ervaring heeft met het monteren van dergelijke systemen);
 • onberispelijke uitstraling, sierlijk ontwerp;
 • de afwezigheid van zijwanden (dit vergemakkelijkt de toegang tot dingen en kleding aanzienlijk);
 • weerstand tegen vocht (verf- en lakcoating van staal stelt u in staat om dit systeem zelfs in ruimtes met een hoge luchtvochtigheid te gebruiken);
 • systeem - constructor (het kan onafhankelijk worden verbeterd zonder de hulp van specialisten);
 • betaalbare kosten;
 • hoge kwaliteit;
 • veiligheid, sterkte en duurzaamheid.

Alle systemen ondergaan een meertraps kwaliteitscontrole en zijn onderworpen aan verplichte certificering.

geen commentaar

De reactie is succesvol verzonden.

Keuken

Slaapkamer

Meubilair