Hoe maak je een kleedkamer met je eigen handen: ontwerpprojecten

Inhoud
 1. Eigendommen
 2. Keer bekeken
 3. Afmetingen (bewerken)
 4. Materialen (bewerken)
 5. Accommodatie opties
 6. Lay-out met afmetingen
 7. Opstelling en vulling
 8. Hoe het zelf te doen?

Momenteel verdwijnen enorme muren, massieve kasten en allerlei soorten kasten naar de achtergrond en blijven ze in de schaduw van moderne ontwerpoplossingen. Zo'n functioneel gebied als een kleedkamer kan helpen om een ​​groot aantal verschillende dingen rationeel uit te breiden en te passen. Zij was het die alle functies van een gewone kledingkast of een kledingkast opnam.

De kleedkamer is in de regel niet universeel, omdat zo'n kamer speciale aandacht vereist. Het moet overeenkomen met de smaakvoorkeuren van de eigenaar. Om ervoor te zorgen dat deze zone echt geschikt is voor de eigenaren, is het noodzakelijk om enkele kenmerken en eigenschappen ervan in overweging te nemen.

Eigendommen

Om met je eigen handen een kleedkamer te creëren, moet je ervoor zorgen dat het echt nodig is voor de beschikbare ruimte. Zo'n zone is ongetwijfeld de droom van elk meisje en niet alleen. Het bevat een groot aantal dingen die niet in een gewone kast passen, de dingen erin worden geordend en in het zicht gelegd, en hier kun je ook privé van kleding wisselen.

Ook de kleedkamer heeft een groot aantal functies die genoemd moeten worden.

 • Je kunt er gemakkelijk van alles in vinden, want kleding ligt op speciaal ontworpen planken, hangers en laden.
 • Deze zone is de focus van absoluut alle dingen, geplaatst afhankelijk van de typische kenmerken.
 • Artikelen of dingen die in het dagelijks leven zelden worden gebruikt, passen gemakkelijk op de buitenste planken en leiden de aandacht niet af.
 • Nadat u een kleedkamer hebt gemaakt, kunt u veel besparen, omdat de kwestie van het kopen van meerdere kasten en planken wordt uitgesteld.
 • Als een dergelijk functioneel gebied wordt gekozen met de berekening van alle kenmerken, zal het de eigenaar een jaar dienen.
 • Het past zich aan het interieur van elke kamer aan en kan zowel in de doorloopruimte als op de zolder worden geplaatst.
 • De interne inhoud is individueel gepland.
 • Het is geschikt voor items die groot genoeg zijn, zoals een strijkplank, stofzuiger of wasdroger.

Keer bekeken

Zelden wil iemand geen kleedkamer in zijn appartement. Veel mensen denken dat het een onbetaalbare luxe luxe is, maar dit is slechts een waanidee. Tegenwoordig kan iedereen zich een kamer veroorloven die aanzienlijk ruimte bespaart en alle dingen samenbrengt die geen ruimte hebben gevonden in een kleine kast.

Om de juiste lay-out te kiezen, hoeft u alleen maar te beslissen over het ontwerp van de kleedkamer en een van de geschikte typen te kiezen.

 • Lineair. Deze look lijkt qua uiterlijk sterk op een grote en lange kledingkast. Zo'n kleedkamer is omheind met een gipsplaatwand en deuren - gewone schuifpuien, dikke gordijnen, of helemaal niet omheind.
 • hoekig. Dit type functioneel gebied past perfect in elke vrije hoek en zal niet minder praktisch zijn. Hier kunt u ook planken, lades en hangers plaatsen, die in een aparte kleedkamer zijn geplaatst. Daarnaast worden persoonlijk bestelde hoekdozen als een aanvulling beschouwd.
 • Parallel. Dit type is alleen geschikt voor doorloopkamers of voor een brede gang.Het zorgt voor de parallelle opstelling van twee kasten gevuld met kleding. Dit omvat een groot aantal dingen, de bovenkleding van het hele gezin past erin.
 • U-vormig... Deze optie is geschikt voor mensen met een lange slaapkamer. Het kan visueel in twee delen worden verdeeld: in de ene is er een ingebouwde kledingkast aan de hele muur, in de andere is er een bed met nachtkastjes. Door alles zo in te richten, kun je de ruimte in evenwicht brengen, meer symmetrisch maken en de ruimte zo strak mogelijk inrichten.

Opgemerkt moet worden dat het bij het opstellen van een kleedkamerontwerp noodzakelijk is om het in verschillende delen te verdelen:

 • voor bovenkleding;
 • voor dagelijks gebruik;
 • voor schoenen;
 • voor privé dressing

Afmetingen (bewerken)

Gewone kasten lijken visueel groot en massief, in tegenstelling tot kasten, die voldoende ruimte en een onbeladen uitstraling hebben. Ze kunnen zowel in de slaapkamer als in de woonkamer staan, of bijvoorbeeld in de gang. Zo kun je op één plek de hele familiegarderobe verzamelen, zelfs als dit een kleine ruimte is.

Dit wil niet zeggen dat kleine kleedkamers nutteloos en onnodig zijn. Ze bevatten ook een bepaalde hoeveelheid kleding, maar het hangt allemaal af van hoeveel en wat er precies in zal worden gedaan.

Er is een lang gevestigde rechthoekige vorm. Het is zo'n zone die bedoeld is voor het omkleden van één persoon en eigenlijk de dingen zelf. Bij het inrichten van deze kleine kamer moet speciale aandacht aan zichzelf worden besteed, omdat je rekening moet houden met de locatie van de spiegel en poef zodat ze niet interfereren.

De meest succesvolle en praktische plaatsing van een mini-kleedkamer is een slaapkamer of een 2x2 zolder. Met behulp hiervan wordt de kamer licht, harmonieus in alle plannen en, belangrijker nog, comfortabel. Het past perfect in een nis waarin hangers en verschillende dozen voor schoenen of andere items gemakkelijk passen.

De originele optie is ook plaatsing langs de omtrek van de muur. Schuifdeuren voor deze kleine ruimte kunnen worden gemaakt van glas of hout.

Om extra vierkante meters van de slaapkamer te besparen, kan de kleedkamer in de hoek worden geïnstalleerd. Dit zal niet alleen een praktische en vrij handige optie zijn, maar ook behoorlijk stijlvol en gestructureerd. Als een klein bedrag voor een dergelijke zone wordt toegewezen, zou een uitstekende oplossing zijn om de kamer in tweeën te delen door middel van een dik gordijn, waarachter een speciaal aangewezen plek is voor het opbergen van kleding.

Voor een kamer van 4 m². m of 3 vierkante meter m, de ruimte voor vrij wandelen is beperkt. Het kan comfortabel plaats bieden aan slechts één persoon. Bij dergelijke afmetingen moet aan elk detail aandacht worden besteed om alle items zo compleet mogelijk te maken. In deze kleine ruimte rust een taboe op volumineuze objecten, omdat ze simpelweg geen plek kunnen vinden. Je moet alles gebruiken: van vloer tot plafond. En om een ​​​​paar vrije centimeters te besparen, zullen planken bijna onder het plafond helpen, die passen op dingen die niet kunnen worden gebruikt, maar het is jammer om ze weg te gooien.

Voor degenen die van orde houden, is een open 2x2 kleedkamer geschikt, het zal helpen om het budget te besparen, omdat het niet nodig is om geld uit te geven aan een scheidingswand in de vorm van een deur of gordijn. En voor degenen die enorm veel dingen opbergen en proberen ze in één ruimte te passen, zal een gesloten kleedkamer een uitstekende assistent worden, achter de deur waarvan niemand een enorme stapel kleding zal zien.

U kunt zelfs in een kamer van 2 m² een functionele ruimte voor dingen ontwerpen. m, aangezien er ook een praktische en comfortabele kleedkamer voor hem kan worden gemaakt. Het belangrijkste is om alles tot in het kleinste detail te berekenen en correct in te vullen.

Een geweldige oplossing zou zijn om een ​​kleedkamer te plaatsen in een kamer van 18 meter, meestal een slaapkamer of woonkamer.Het is noodzakelijk om een ​​ontwerp voor deze zone te maken in overeenstemming met het interieur van de kamer zelf, u moet rekening houden met elk detail en het kleurenschema en licht op verantwoorde wijze benaderen. Als u de beschikbare ruimte wilt vergroten, kunt u spiegels aan de schuifdeuren van de kleedkamer bevestigen, waardoor u visueel een paar vierkante meter aan de kamer toevoegt.

De functionele oppervlakte van 3x4 meter is vrij ruim. Het biedt plaats aan verschillende bars, lades, hangers, broeken, schoenenmanden, planken, vakken voor bijvoorbeeld een strijkplank of stofzuiger en natuurlijk een spiegel. De lay-out hier moet comfortabel en handig zijn, en een zachte poef kan een extra vleugje gezelligheid toevoegen.

Materialen (bewerken)

Met de aanschaf van een kleedkamer worden een groot aantal problemen opgelost: ruimte besparen, het uiterlijk van een plek om van kleding te veranderen en persoonlijke bezittingen opbergen tegen nieuwsgierige blikken. Je kunt zo'n comfortabel en multifunctioneel gebied met je eigen handen maken, het belangrijkste is om de constructietechniek in detail te bestuderen, de basisprincipes van de organisatie te lezen en uit te zoeken waar deze structuur precies van is gemaakt.

Gipsplaten

Het bouwen van een kleedkamer van gipsplaten is een nogal gewaagde, maar tegelijkertijd een redelijke beslissing, omdat je met behulp van dit materiaal elke grootte van de geplande zone kunt kiezen en deze met een ander aantal planken kunt vullen. Om geen fouten te maken bij de productie, moet u de stappen strikt volgen:

 • Meet eerst het gebied dat is gekozen voor de toekomstige kleedkamer.
 • Beslis zelf of schrijf een lijst op van ideeën en concepten die je zou willen implementeren.
 • Kies uit een aantal van alle genoemde opties er een en pas deze aan zodat het ontwerp van deze functionele ruimte past bij het interieurontwerp.
 • Voer de opgestelde diagrammen en berekeningen uit.
 • Koop gipsplaten volgens de afmetingen en markeer.
 • Knip de belangrijkste delen uit.
 • Maak een frame van metalen constructies.
 • Omhul dit frame met de gesneden gipsplaatstukken.
 • Werk de installatie af door de buitenkant van het resulterende gebied te versieren.

gaas

Voor degenen die de ruimte van een kamer snel willen indelen en veranderen, is het bouwen van een mesh-garderobe geschikt. Het is deze manier om het probleem van ruimtegebrek voor kleding op te lossen die minder duur en zeer snel is. Mesh-zones kunnen lichtheid en luchtigheid in de kamer brengen, die soms zo ontbreekt. Uiterlijk ziet dit ontwerp er vrij origineel uit, omdat het uit veel kleine compartimenten bestaat waarin de meeste bestaande kleding past.

Dergelijke kleedkamers hebben een aantal voordelen en kenmerken. Ze worden veel gebruikt omdat ze aantrekkelijk en betaalbaar zijn, veel modificaties en kleuren hebben, zeer eenvoudig te installeren zijn, aan te vullen zijn en er uiteindelijk stijlvol en origineel uitzien.

Spaanplaat

Een zone van spaanplaat of gelamineerde spaanplaat is handig, maar niet universeel, omdat de planken al in het frame zijn ingebouwd en het niet mogelijk is om ze opnieuw te rangschikken. Maar ondanks dit heeft dit ontwerp veel functies. Spaanplaat is een relatief goedkoop materiaal, in tegenstelling tot aluminium kozijnen. Ook kun je flink besparen op bijvoorbeeld een broek door zo'n merkaccessoire te vervangen door een gewone halterstang of plank.

De houtstructuur oogt delicaat en kan in verschillende kleuren worden gekozen.

Multiplex

Dit materiaal is zeer sterk en duurzaam en wordt vaak gebruikt voor de vervaardiging van scheidingswanden. Het heeft een lage prijs, dus iedereen kan het betalen. Bovendien is multiplex gemakkelijk te gebruiken en is er geen ervaring of professionele materialen nodig om het te zagen. Het is veelzijdig en verandert gemakkelijk van vorm zonder zelfs maar te vervormen.

Hout

Het houten garderobesysteem heeft een esthetische en rijke uitstraling. Het is prettig en comfortabel om erin te zijn.Zo'n ruimte is meestal gescheiden van de hoofdruimte door schuifdeuren die alles wat er is kunnen verbergen. Bovendien is hout een milieuvriendelijk materiaal, het is niet schadelijk voor de gezondheid en gaat door zijn eigenschappen jarenlang mee.

OSB

Dergelijk materiaal wordt geproduceerd door naaldhoutkrullen te lijmen en te persen. Het is bestand tegen vuur, heeft geen gebreken en heeft uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. OSB wordt heel vaak gebruikt in decoratie, omdat het niet duur is en, belangrijker nog, op geen enkele manier op vocht reageert.

Fineer

Dit zijn dunne platen met een houtachtige structuur. Omdat hout nogal dure kosten heeft, zal fineer, dat er zo dicht mogelijk bij ligt, een uitstekende vervanging zijn. Opgemerkt moet worden dat natuurlijk fineer ook niet goedkoop is. Als het budget voor de aanschaf van het materiaal bescheiden is, kan kunstfineer helpen, wat er niet slechter uitziet.

Accommodatie opties

Om de kleedkamer correct en verstandig in te richten, moet u allereerst navigeren en het gebied van de kamer waarin deze zone zich bevindt, vergelijken en vergelijken. Zelfs als de kamer klein is, kun je er zo'n functioneel systeem in plaatsen.

Om je niet af te vragen waar de kleedkamer moet worden uitgerust, is het noodzakelijk om verschillende opties voor een succesvolle plaatsing te overwegen.

Uit de voorraadkast

Je kunt een ruime kleedkamer bouwen vanuit een gewone pantry, omdat deze al is gescheiden door een deur en is uitgerust met elektriciteit. Het pluspunt is dat je niet hoeft na te denken over waar je zo'n zone moet plaatsen, omdat de ruimte voor de voormalige berging al lang vooraf bepaald is in de plattegrond van het appartement. Een typische berging is 2 m². m, wat perfect zal zijn voor een ruime kleedkamer. Als je tot de conclusie komt om de ruimte in het appartement op deze manier te veranderen, dan is dit echt de juiste en juiste beslissing.

In de slaapkamer

De slaapkamer heeft, net als elke andere kamer, vrije ruimte nodig. Om dit te doen, moet u de plaatsing van de kleedkamer plannen zodat er voldoende ruimte is voor een comfortabel verblijf. Als de kamer ruim genoeg is, past er gemakkelijk een grote functionele kledingruimte met schuifdeuren in.

Als de slaapkamer klein is, kunt u gebruik maken van zonering. Het is het open systeem dat de ruimte niet visueel verkleint en helpt om extra meters te besparen. Hangers en planken die aan de muur zijn genageld, voegen comfort toe aan de kamer, en decoratieve laden voegen wat netheid toe.

Je kunt ook een kleedkamer in een nis plaatsen, deze optie ziet er niet massief en zwaar uit. De interne inhoud voor dit type oplossing kan onafhankelijk worden geselecteerd en ontworpen, het hangt allemaal alleen af ​​van persoonlijke voorkeuren en smaakkenmerken.

Optioneel kunt u een multifunctionele scheidingswand maken in de vorm van een scherm, die volledig kan worden verwijderd, waardoor de kleedkamer open blijft.

In de "Chroesjtsjov"

Appartementen, gebouwd in de tijd van de kleurrijke Sovjet-staatsman, onderscheiden zich door de aanwezigheid van een nis. Het ombouwen tot een kleedkamer is een originele en praktische oplossing. Meestal is zo'n kamer erg klein en is het onwaarschijnlijk dat standaardmeubilair werkt. Om uit deze situatie te komen, helpt u op maat gemaakte meubels, waarin elke eigenaar elk ontwerpidee kan belichamen.

In de gang

Als deze kamer een klein oppervlak heeft, zal het een uitstekende hoekversie van de kleedkamer blijken te zijn, waarin voldoende kleding voor het hele gezin past. Dezelfde praktische oplossing zou zijn om een ​​open ruimte in de gang te creëren, maar als hier een nis voor is. Er kunnen planken, lades, hangers of decoratieve metalen buizen in geplaatst worden.

In een privé huis

Het is noodzakelijk om zo'n functioneel gebied naast de slaapkamer te plaatsen, omdat het erg handig is.Het is ook noodzakelijk om er rekening mee te houden dat het wenselijk is om het zo te regelen dat elk gezinslid zich niet ongemakkelijk voelt en er vrij in kan komen. Doorgaans hebben privéwoningen een vrij grote leefruimte en even ruime kamers die plaats bieden aan een kleedkamer van elk type en elke grootte.

En als het gebouw twee verdiepingen heeft, past zo'n gebied perfect onder de trap en bespaart het ruimte.

In de badkamer

De badkamer heeft in de regel een vrij klein oppervlak. Om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, kunt u zelfstandig een kleine open kleedkamer bouwen. Bij het maken zullen metalen staven helpen, waaraan je handdoeken en andere dingen kunt hangen, en veel decoratieve dozen waar verschillende cosmetica passen.

In een paneelhuis

Het paneelhuis verschilt niet in de aanwezigheid van grote en ruime kamers die een enorm functioneel gebied zouden kunnen herbergen om dingen op te slaan, maar het is heel goed mogelijk om een ​​kleine uit te rusten. Het is belangrijk om te weten en te onthouden dat het moet worden uitgerust met ventilatie, zodat de kleding geen specifieke geur en goede verlichting krijgt. Om het vereiste aantal dingen te regelen, kunt u een lay-outplan tekenen dat ze correct verdeelt.

Op de zolder

Dit type kamer heeft een specifieke vorm, daarom is het noodzakelijk om over elk detail van de kleedkamer na te denken om fouten te voorkomen. Een van de beste locaties is de locatie onder het dakhelling, aangezien deze praktisch niet wordt gebruikt en in de meeste gevallen gewoon leeg staat. De hoekoptie is ook een uitstekende oplossing, die zoveel mogelijk ruimte kan besparen in een toch al kleine ruimte.

Als de zolder groot genoeg is, kan de kleedkamer bij het raam worden geplaatst - dit maakt het gemakkelijk om te veranderen en erg gezellig.

In een eenkamerappartement

Veel eigenaren van dergelijke appartementen geven de voorkeur aan een functioneel kledingkastsysteem in plaats van conventionele kledingkasten. Het kan een kamer er gestructureerd en stijlvol uit laten zien, maar u moet rekening houden met de belangrijkste punten. Afhankelijk van de geometrie van de kamer, is het noodzakelijk om een ​​van de soorten bestaande systemen te kiezen, het belangrijkste is dat het er harmonieus uitziet. Een kleedkamer in lichte neutrale kleuren met bestaande spiegels zal helpen om een ​​toch al klein appartement uit te breiden. Met een goed ontwerp is het mogelijk om er niet alleen dingen in te passen, maar ook huishoudelijke apparaten (bijvoorbeeld een stofzuiger)

In het land

Met behulp van het functionele gebied in het landhuis kun je dingen niet in koffers verbergen, maar ze op hun plaats zetten of aan hangers hangen. Met behulp hiervan zullen ze er verzorgd uitzien en niet worden herinnerd, zelfs als het verblijf in het huis van korte duur is.

Onder de trap

Zo'n ruimte, die zich onder de trap bevindt, zal helpen om de ruimte in het huis of appartement optimaal te benutten. Een integraal pluspunt is dat je in zo'n kamer niet alleen kleding kunt plaatsen, maar ook items die vrij zelden worden gebruikt, evenals grote huishoudelijke artikelen.

Lay-out met afmetingen

Veel mensen denken dat het regelen van een kleedkamer in een klein appartement een onaanvaardbare oplossing is. Maar het moet worden opgemerkt dat een gewone kast in een kleine kamer er veel massiever uitziet. Om niet zo'n verkeerd oordeel te vormen, hoeft u alleen maar het ontwerp van het toekomstige functionele gebied correct op te stellen en te ontwerpen. Als het appartement uit grote kamers bestaat, moet een aparte ruime kamer worden toegewezen voor de kleedkamer.

In de beginfase van het maken, moet u de regels kennen die u zullen helpen bij het correct plannen van de plaatsing. Vervolgens moet je een tekening van de gewenste kleedkamer op papier maken, nadat je deze eerder in vier zones hebt verdeeld. De eerste moet worden ontworpen voor bovenkleding, de tweede voor kort, de derde voor hoeden en de vierde voor schoenen.

Bij het creëren van een dergelijke ruimte is het raadzaam om te kijken naar kant-en-klare schema's en plannen die zo veel mogelijk lijken op de zonale indeling van kamers in uw appartement. Verschillende garderobestalen, maar ook kant-en-klare ideeën die zo dicht mogelijk bij uw smaakvoorkeuren liggen, zullen u ertoe brengen de juiste beslissing te nemen.

Opstelling en vulling

Momenteel zijn er een groot aantal manieren waarop u elke kamer kunt uitrusten. De zone in de vorm van een kleedkamer bespaart ruimte in het hele appartement, berooft het van enorme kasten met overgewicht, brengt orde in de hele ruimte van het appartement. U kunt zelf beslissen welk ontwerp wordt gebruikt en de benodigde apparatuur aanschaffen, maar niet zonder enkele van de onderstaande ideeën en tips te verwerken.

Een compartimentdeur ziet er heel origineel en interessant uit in de kleedkamer. Ze zal een structuur creëren die de kamer visueel scheidt, maar tegelijkertijd op een kledingkast lijkt. Schuifdeuren hebben meestal veel voordelen en voordelen. Ze nemen, in tegenstelling tot schommels, niet veel ruimte in beslag, omdat ze een rolmechanisme hebben dat naar rechts of naar links beweegt.

Bovendien kan het eenvoudig worden gedecoreerd en gedecoreerd, bijvoorbeeld door foto's te printen of te airbrushen. Een ander belangrijk aspect is dat dergelijke deuren veilig en eenvoudig te installeren zijn.

De opbergruimte kan in verschillende variaties en in elke ruimte gemaakt worden. Maar wat het ook is, de vulling moet het maximale aantal benodigde apparaten vertegenwoordigen. Dit kunnen planken, verschillende dozen of een apart rek zijn. Onder de opslagsystemen kunnen de belangrijkste worden onderscheiden:

 • geval;
 • paneel;
 • kader;
 • gaas.

Over het algemeen is de structuur een aparte ruimte met afdelingen en secties voor verschillende soorten kleding of schoenen. Opgemerkt moet worden dat het meest praktische en multifunctionele systeem het paneel is, omdat het verschillende wanddefecten verbergt en bovendien gemakkelijk kan worden verplaatst.

Om de interne vulling van deze zone maximaal te betrekken, is het noodzakelijk om het aantal geplaatste racks te berekenen, bovendien zullen minikasten die ruimte helpen besparen een uitstekende aanvulling zijn.

Hoe het zelf te doen?

Als een gezin uit meer dan drie gezinsleden bestaat, heeft ze gewoon zo'n functionele ruimte als een kleedkamer nodig. Een goede optie zou zijn om haar een aparte kamer toe te wijzen, maar als de ruimte van het appartement dit niet toestaat, kun je een bepaald deel in een van de kamers afschermen. Zoals u weet, is gewoon kastmeubilair, oud of nieuw, niet geschikt voor een dergelijke zone; een gecombineerde modulaire versie die onafhankelijk kan worden gemonteerd en gedemonteerd, ziet er rationeler uit.

Ook om ruimte te besparen zijn schuifdeuren, gordijnen of schermen die de binnenvulling van de kleedkamer bedekken perfect.

Er zijn verschillende manieren om zo'n functioneel gebied te creëren. Het zou bijvoorbeeld een uitstekende optie zijn om het uit gipsplaat te maken.

Dit is een van de functionele opties die een aparte kamer van de kleedkamer maken en alle dingen verbergen voor nieuwsgierige blikken. Om thuis zelf te bouwen, moet u rekening houden met verschillende nuttige punten:

 1. Het bovenkledingvak moet 110 cm hoog zijn.
 2. Voor warme kleding - meer dan 140 cm.
 3. Voor schoenen worden de hoogte en breedte van de stoel berekend met behulp van de formule - de hoogte van het grootste accessoire plus 10 cm.
 4. Planken voor linnen moeten 40-50 cm zijn.

Het aspect dat de interne inhoud ook zijn eigen kenmerken en schema's heeft, mag niet over het hoofd worden gezien. De volgende opties voor de juiste plaatsing van planken en andere onderdelen helpen u om de ruimte optimaal te benutten.

Plaatsing van de structuur langs de omtrek van de muur, U-vormige en L-vormige plaatsing kan het gebruik zo comfortabel mogelijk maken.

Om een ​​kleedkamer te bouwen, is het niet nodig om hulp te zoeken bij de meesters. U hoeft zich alleen maar in meer detail in de essentie van de zaak te verdiepen, en stapsgewijze instructies zullen hierbij helpen.

 • Eerst moet je de kamer markeren, gereserveerd voor de toekomstige ruimte voor het opbergen van kleding. Vervolgens versterken we het profielframe met zelftappende schroeven.
 • We bevestigen gipsplaatplaten aan de resulterende structuur van alle kanten, verbergen we verschillende communicatie achter hen.
 • Putty de gaten... Verder wordt decoratieve afwerking gedaan in de vorm van het schilderen van de binnenmuren of het lijmen van behang.
 • We leggen de aangekochte vloer... Het kan een andere opbouw hebben, het hangt allemaal af van de persoonlijke wensen van de eigenaren.

Hoe maak je een kleedkamer - in de volgende video.

Als de afwerking klaar is, wordt de kleedkamer geleverd met diverse lades, planken en hangers.

 • De deur installeren of een scherm geschikt voor interieurinrichting.
 • De volgende fase is de installatie van verlichting en ventilatie. zodat de kleding geen muffe geur krijgt. Raamventilatie is ook noodzakelijk, bovendien heeft het veel voordelen. Het is in een besloten ruimte zonder ventilatie dat micro-organismen worden gevormd in de vorm van een schimmel, waardoor de lucht een stinkend aroma krijgt. Na het dragen krijgen dingen en schoenen een specifieke geur en om deze te laten verdwijnen, zal dagelijkse ventilatie helpen. Houd er rekening mee dat natte kleding bij een onjuiste luchtcirculatie de neiging heeft om te verslechteren.
geen commentaar

De reactie is succesvol verzonden.

Keuken

Slaapkamer

Meubilair