Kenmerken van het interieur voor het huisje

Kenmerken van het interieur voor het huisje
 1. Typische projecten
 2. Kamer ontwerp
 3. Interieur decoratie
 4. Kenmerken van het ontwerp van individuele kamers
 5. Externe afwerking
 6. Stijlvolle decoratie-opties
 7. Ongewone renovatie-ideeën

Sinds kort zijn privéwoningen voor een stadsbewoner een oase van stilte, gezelligheid en comfort. Steeds meer inwoners van megalopolissen proberen de stad te verlaten. In dit opzicht neemt de relevantie van ontwerpprojecten voor de inrichting van huisjes toe.

Typische projecten

Het interieur van het huis moet worden gekozen op basis van uw eigen voorkeuren. In de meeste gevallen maakt het niet uit welke status een landhuis heeft. Veel mensen kunnen zich geen elitehuisvesting veroorloven, maar een goedkoop framehuis of constructie met gewoon hout vereist geen grote financiële investeringen.

Een particulier woongebouw is in de regel één of twee verdiepingen. Minder vaak vind je een elite cottage met een groot aantal verdiepingen.

Het belangrijkste kenmerk van het creëren van een interieur is de ontwikkeling van een enkel concept dat gemeenschappelijk is voor de hele structuur.

Het ontwerp moet redelijk worden benaderd, rekening houdend met de voorkeuren van de eigenaren, het materiaal waaruit het huis is gebouwd, het aantal verdiepingen, de achtertuin en vele andere factoren. Je kunt je niet blindelings concentreren op ontwerpideeën die in modebladen te zien zijn, omdat ze misschien niet geschikt zijn voor een comfortabel verblijf.

Om een ​​sfeer van gezelligheid en comfort te creëren, bieden de ontwerpers de basisstijlen aan die gebruikt worden voor privéwoningen.

Houten huis gemaakt van hout of boomstammen

Een houten huis gemaakt van balken of boomstammen ziet er geweldig uit in elke rustieke stijl.

A la "Russisch dorp"

Met zelfgesponnen tapijten, gebeeldhouwde platbands op ramen en deuren. De basis rond de gehele omtrek van het huis is log: vloer, muren en plafond.

Provence

Frans landelijk design met een ietwat sjofel interieur, alsof het is uitgebrand in de zon en verweerd door de zeewind. Dikke balken zijn zichtbaar op het plafond, keramische tegels of kunststeen zijn kenmerkend op de vloer. Baksteen en hout met een ongeverfd effect kunnen in de wanddecoratie aanwezig zijn.

Land

Old England stilistiek. Veel rieten elementen zijn welkom in het interieur, de vloer is meestal gemaakt van donkergekleurde houten balken of bedekt met terracotta tegels. De muren van een houten huis zijn niet geverfd, maar bedekt met vlekken, kunnen worden behandeld met speciale verbindingen om het effect van "oudheid" te geven.

Huis in Finse stijl

Het huis in Finse stijl is geschikt voor diegenen die houden van functionaliteit, eenvoud en minimalisme in het interieur. De structuur zelf is meestal gemaakt van lariks- of dennenhout. De stijl impliceert noodzakelijkerwijs een Fins huis met een terras, dat het territorium visueel vergroot. In de regel is alles binnenin gemaakt van hout met warme tinten, ook grote natuurstenen of hun interpretatie kan in de decoratie aanwezig zijn. Een constante metgezel van dergelijke interieurs is een open haard, niet alleen binnen, maar ook buiten het huisje.

Zwitsers chalet

Een Zwitsers chalet vereist een minimum aan decoratie. De muren zijn ofwel gepleisterd of omhuld met hout. Net als bij de Finse versie moet er een open haard aanwezig zijn, en het decor maakt gebruik van schilderijen met afbeeldingen van de natuur, jachtaccessoires, wol, bont, leer of linnen.

Italiaans project

Een Italiaans project is meestal een gebouw van één of twee verdiepingen met een zolder, een balkon en extra bijgebouwen. In de regel vereist het bouwen van een huisje met één verdieping veel ruimte, maar qua materiaal en ontwerp is de structuur eenvoudiger en zuiniger.

Interieurkenmerken: discrete luxe en strikte verfijning. Rococo of klassiekers worden bijvoorbeeld gekenmerkt door rijke fresco's, de Toscaanse stijl wordt vertegenwoordigd door ruwe pleistermuren, op sommige plaatsen versierd met glas-in-lood of behang.

Koepel optie

De koepelvormige versie van een woonhuis is in ons land nog niet wijdverbreid. Zelfs in het buitenland zijn dergelijke projecten niet massaal. De constructie van een koepelvormig huisje heeft zijn eigen bijzonderheden. Meestal moderne bolvormige frameconstructies. Een ongewoon uiterlijk stelt eigenaren in staat om volledig onwerkelijke interieurs te creëren, in tegenstelling tot andere. Het is belangrijk dat originaliteit comfort en gezelligheid niet uitsluit.

Er zijn veel mogelijkheden voor standaard en speciale projecten.

De bouw van een huisje hangt rechtstreeks af van het grondgebied dat ervoor is toegewezen. Daarom is dit in de eerste fase precies wat is bepaald. Een standaardmaat van 10x10 meter komt bijvoorbeeld overeen met een huisoppervlak van 200 vierkante meter. m. In dit geval kunt u binnen meerdere lounges, een woonkamer, een keuken, meerdere badkamers en een stookruimte plaatsen. Bovendien kan zo'n gebied zowel een huis met één verdieping als een huis met twee verdiepingen hebben.

Projecten tot 150 m² m kan zuiniger en compacter zijn, maar niet minder interessant. Het hangt allemaal af van de architecturale vormen, de aanwezigheid van terrassen, zolders, balkons en andere functionele oplossingen.

Professionals verzekeren dat het gebied van 100 tot 150 vierkante meter is. m. is de beste optie voor een huis in een buitenwijk, waarmee u een stadsappartement voor een gezin van vier volledig kunt vervangen.

Kamer ontwerp

Ontwerpers adviseren, voordat ze een typisch project kiezen, om na te denken en het comfort voor dagelijks gebruik te evalueren.

Het ontwerpen van een kamer begint met het bepalen van de oppervlakte van het huis en het aantal verdiepingen. Om dit te doen, moet je weten hoeveel mensen erin zullen wonen. Voer vervolgens de selectie van de interne lay-out uit.

Een conceptontwerp met een lay-out moet architecturale, ontwerp- en technische informatie bevatten met een beschrijving van alle technische en economische indicatoren, de locatie van communicatienetwerken, alarmen, binnenwanden, trappen, ramen, open haarden, balkons, zolders en andere details in de context van elk vloer.

Badkamers en badkamers in huizen met één verdieping bevinden zich naast elkaar, in huizen met twee verdiepingen - de een onder de ander. In de regel moeten keukenfaciliteiten naast badkamers zijn, wat de constructie van communicatie en ventilatie zal besparen.

Het is beter om de ramen naar de zijkanten van de horizon te oriënteren. Je kunt ze niet naar één kant leiden.

Bij het kiezen van de vorm en vloerbedekking van het dak, moet er rekening mee worden gehouden dat complexe wegconstructies niet alleen tijdens de constructie, maar ook tijdens het verdere gebruik.

Bij het ontwerpen is het beter om vooraf te beslissen wat beter is: de tweede verdieping of de zolder. De tweede optie is minder duur, maar in termen van de hoeveelheid bruikbare oppervlakte, verliest deze aan de volledige verdieping.

Muurstructuren

De ruimte van elk huis bestaat uit afzonderlijke functionele zones, voor het creëren waarvan binnenwanden vereist zijn. Ze zijn noodzakelijkerwijs aanwezig in het project en worden gelijktijdig met de dragende muren geplaatst.

De belangrijkste materialen voor hun constructie zijn bakstenen en houten balken. Onlangs zijn bakstenen scheidingswanden vervangen door gipsen, omdat ze lichter zijn. Andere moderne materialen kunnen worden onderscheiden: gassilicaatblokken, schuimbeton, geëxpandeerd kleibeton.

Wat betreft mobiele scheidingswanden, die eenvoudig te monteren en demonteren zijn, is het vermeldenswaard de frameprofielen.Ze kunnen een stalen of houten basis hebben waarop gipsplaat of multiplex als bekleding is bevestigd. In dit geval worden verschillende soorten isolatie gebruikt: minerale wol, schuim, zaagsel.

Om de hoeveelheid zonlicht binnenshuis te vergroten, raden ontwerpers vaak aan om polycarbonaat glazen wanden te installeren. Ze zijn veilig, eenvoudig te monteren en te onderhouden.

Bovendien kunnen scheidingswanden van polycarbonaat verschillende vormen hebben, omdat ze zijn ingelijst. Hierdoor passen ze gemakkelijk in moderne interieurs.

Ladder

Als het project een trap biedt, moet het gemak ervan onmiskenbaar zijn. Experts raden aan om een ​​ruimte binnen 8 vierkante meter te laten voor de constructie met een plafondhoogte van 3 meter. m. Volgens veel eigenaren zijn schroefmodellen niet helemaal handig.

Haard

De aanwezigheid van een haard stelt bepaalde eisen aan de locatie en functionaliteit. Als een structuur met een open haard is gepland, moet u er rekening mee houden dat de grootte van de kamer groot genoeg moet zijn. Er zijn verschillende soorten haardontwerpen.

 • Houtachtig - De meest voorkomende. Omdat de modellen zijn gemaakt van vuurvaste stenen plus bekleding voor decoratieve doeleinden, zijn de volledige kosten van een open haard misschien niet voor iedereen betaalbaar.

Vereisten:

 • de vloer bij een dergelijke open haard moet worden behandeld met onbrandbare materialen;
 • om redenen van brandveiligheid moet de tochtcontrole regelmatig worden gecontroleerd;
 • meubels mogen niet in de directe omgeving worden geplaatst.
 • Gas een haard heeft een grotere mate van warmteoverdracht dan een kolen- of houtgestookte structuur. Het is veiliger in gebruik, vereist geen kosten voor het oogsten van brandhout. Er zijn echter speciale machtigingen vereist om het te installeren.
 • Elektrisch haardsysteem. De installatie ervan is alleen mogelijk met moderne hoogwaardige elektrische bedrading. In dit geval is de haard kunstmatig, wat de haard veilig maakt. Het ontwerp kenmerkt zich door een maximale warmteafvoer en eenvoudige bediening.
 • Biohaard. Omdat bio-ethanol als brandstof wordt gebruikt, is er geen roet en rook. De populariteit is te danken aan de verscheidenheid aan vormen en ontwerpen. Haarden kunnen worden ingebouwd, staand, vrijstaand, tafelmodel.

Interieur decoratie

De inrichting van een landhuis verschilt aanzienlijk van die van een appartement. Het is duurder en vereist een zorgvuldige benadering van de materiaalkeuze. Daarom is het belangrijk om uit te gaan van het budget en de bestemming.

Materialen (bewerken)

De definitieve coating van muren, vloer en plafond wordt uitgevoerd na het leggen van alle communicatienetwerken, elektrische bedrading, isolatie.

 • Meestal voor particuliere huizen die ze gebruiken hout... Dacha's worden gekenmerkt door clapboard-verwerking; je kunt panelen vinden met imitatie van een bar. Door hout te behandelen met beits, lak, verf, ontstaan ​​verschillende combinaties en interessante oplossingen.
 • De ideale budgetoptie zijn panelen van PVC... De markt biedt een verscheidenheid aan kleuren en texturen, waardoor u het materiaal voor elk interieur kunt kiezen. Met behulp van panelen kunt u niet alleen oppervlakken decoreren, maar ook egaliseren.
 • Gips. Niet goedkoop, maar hoogwaardige afwerking met maximale decoratieve mogelijkheden. Fabrikanten bieden een groot aantal soorten aan, die verschillen in kenmerken, textuur en kleur. Venetiaans gips is erg populair. Het bevat marmerstof, kwarts en graniet. Voor de bundel gebruikten ze gebluste kalk, nu gebruiken ze acryl. Door de verhouding van de componenten te veranderen, wordt een andere structuur bereikt.

Voordelen: elasticiteit, vochtbestendigheid, gemakkelijk te repareren, vereist geen voorafgaande voorbereiding, verbergt wanddefecten.

 • Behang. Niet echt een geschikte optie voor kamers die in de winter niet worden verwarmd. Dankzij moderne technologie zijn er echter vloeibare achtergronden verschenen die veel praktischer zijn dan gewone.

 • Keramische tegel. De meest voorkomende optie voor het inrichten van een keuken, badkamer, toilet. Sinds kort bieden ontwerpers originele oplossingen voor de vestibule of hal in de vorm van vloermozaïeken. In woonkamers kun je sommige interieurdetails accentueren met tegels, maar het is niet aan te raden om de muren er volledig mee te bedekken.

 • Gipsplaten, in de regel wordt het gebruikt voor het egaliseren van muren of structuren van elke vorm, volumes met meerdere niveaus, bochten.
 • Gebruikt als vloerbedekking parket, laminaat, linoleum, tapijt... Omdat moderne technologie hun uiterlijk praktisch gelijk heeft gemaakt, hangt de keuze af van het budget en de voorkeuren van de eigenaar.

Kenmerken van het ontwerp van individuele kamers

Bij het kiezen van een materiaal hangt veel af van de functionele kenmerken van de kamer.

Voor een badkamer of douche is het beter om een ​​afwerking te kiezen met de hoogste graad van waterbestendigheid.

In de gangen zijn coatings geschikt die bestand zijn tegen mechanische schade.

De combinatie van hout en kunststeen in het keukeninterieur zal een Middeleeuws gevoel creëren. Hangbalken, bontaccessoires, houten vloeren, kroonluchters met imitatiehoorns - en we zullen ons in een jachthuis bevinden. Gebruik in ieder geval vochtbestendige materialen als vloerbedekking en keukenschorten.

Vaak combineren eigenaren een werkkeuken met een eethoek. Een klassieke aanpassing in een moderne stijl zal hout en glas perfect combineren. Industriële stijl omvat het gebruik van praktische industriële onderdelen: buizen, draden, lampen. Een rustieke optie met rieten elementen en natuurlijk hout zorgt voor een gezellige sfeer.

Vergeet tegelijkertijd niet dat het hele gezin zich in deze kamer aan tafel zal verzamelen. De eetkamer moet zorgen voor ruimtelijk comfort en goede verlichting.

De woonkamer is een ruimte voor recreatie, communicatie, samen tijd doorbrengen. Het is meestal uitgerust met een open haard. Er zijn opties voor de plaatsing van de woonkamer op de veranda of het terras. Glazen wanden in moderne interieurs verleggen grenzen.

Omdat veel mensen creatieve workshops, wetenschappelijke laboratoria of bibliotheken in een landhuis uitrusten, bieden ontwerpers afzonderlijke projecten voor hen aan, evenals voor een apart kantoor. Meestal zijn de meubels en decoraties eenvoudig en laconiek. Afwerkingsmaterialen zijn geselecteerd voor een comfortabel gevoel en functioneel doel.

Externe afwerking

Decoratie is niet alleen belangrijk binnen, maar ook buiten het gebouw. Om dit te doen, kunt u verschillende materialen, methoden en architecturale oplossingen gebruiken.

Bovendien versieren decoratieve elementen niet alleen het huis, maar kunnen ze ook hittewerende functies vervullen.

Materialen (bewerken)

Voor buitendecoratie worden dakspaan, natuur- of kunststeen, gips gebruikt. Bakstenen elementen of gesneden houten delen zijn vaak aanwezig.

Onder moderne materialen kan men thermische panelen onderscheiden, die de laatste jaren bijzonder populair zijn geworden.

Er moet aan worden herinnerd dat de keuze van het gevelmateriaal afhangt van waaruit het gebouw zelf is gebouwd. De bekleding voor hout- en steenconstructies zal anders zijn.

 • Sierpleister - de meest gevraagde optie en gemakkelijk te gebruiken. De belangrijkste voordelen zijn een enorm assortiment, waterbestendigheid, weerstand tegen temperatuurveranderingen en andere weersverschijnselen, thermische isolatie-eigenschappen, installatiegemak, lage kosten. Afhankelijk van de samenstelling kan de pleister worden onderverdeeld in de volgende groepen:
  • mineraal, het meest betaalbare, onbrandbare materiaal;
  • acryl. Elastisch, vorst- en vochtbestendig;
  • silicaat. Bij de productie wordt kaliumglas gebruikt. Het meest duurzame type pleister;
  • siliconen - heeft alle voordelen van de bovengenoemde typen.
 • Steen. Het heeft geen concurrenten op het gebied van betrouwbaarheid en levensduur.De hoge kosten dwingen de eigenaren echter om het te combineren met andere afwerkingsmaterialen. Onlangs is er veel vraag naar decoratie met een decoratieve steen, omdat het minder duur is.
 • Geconfronteerd met baksteen. Dit type afwerking is ook afhankelijk van het type. Er wordt onderscheid gemaakt tussen klinker-, keramiek- en silicaatstenen. Elk heeft zijn eigen uiterlijk, prestaties, textuur en schaduw.
 • Keramische tegel ook populair voor het decoreren van de gevels van chalets.

Moderne technologieën hebben de opkomst van nieuwe gevelbekledingsmaterialen mogelijk gemaakt. Deze omvatten porcellanato, gevelbeplating, sandwichpanelen, glaspanelen.

Gevel schilderen

Als de gevel bestaat uit het schilderen van de muren, dan is de laatste fase het schilderen ervan. Om dit te doen, is het noodzakelijk om te voldoen aan technologische normen.

Professionals gebruiken verschillende opties voor het schilderen van gevels:

 • een verfspray gebruiken;
 • waterpistool;
 • een speciale industriële machine voor buitengebruik;
 • schilderen met een brede kwast of roller.

Thuis kunt u een stofzuiger gebruiken, die een verfset bevat.

Architecturale oplossingen

Met de klassieke stijl van huisdecoratie, moet er rekening mee worden gehouden dat eenvoud en verfijning van details in deze richting passen. De status kan worden benadrukt door massieve balustrades, kolommen, bogen, gietijzeren elementen.

Door de rustieke stijl kunt u een hoge houten veranda gebruiken in het ontwerp, gebeeldhouwde platbands, luiken, luifels op palen voor de voordeur, ramen ingebouwd in de daken.

Met een Scandinavische oplossing betekent de buitenkant paden omzoomd met stenen, alpine glijbanen.

Een Italiaans huis wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van een zolder of erkers.

Stijlvolle decoratie-opties

U kunt een gezellige en comfortabele sfeer creëren met behulp van decoratieve elementen, meubels, textiel. Met de hand gemaakte items en accessoires zullen warmte en soulfulness toevoegen.

etnostijl

Onderscheidende kenmerken van de etnostijl zijn originaliteit, helderheid en originaliteit. Met zijn hulp kunt u de geest van overzeese landen overbrengen met behulp van hun culturele tradities.

Elementen in Japanse stijl zijn discreet en praktisch. Contrasterende kleurnuances: wit of beige aan de ene kant en kastanjebruin of bruin aan de andere. Het meubilair is meestal laag en asymmetrisch, zonder enige ronding. Voor wanddecoratie zijn gravures, ventilatoren, eenvoudige vloervazen, grote ramen met meerdere kozijnen en scheidingswanden acceptabel.

Afrikaanse kleuren zijn helder, intens, zonnig. Producten in de macramé-stijl bestaan ​​perfect naast elkaar in deze stijl met een lampenkap van draad en houten kralen, een bewerkte houten tafel, heldere stoffen kussens met een geometrisch patroon. Terracotta, rode, zandgele tinten zijn aanwezig in de decoratie van de muren en vloeren. Ze worden gecombineerd met ebbenhouten meubels. De textuur van de coatings is voornamelijk gestructureerd: met imitatie van steen, bamboe of zand. Rituele maskers, beeldjes en beeldjes van dieren gesneden uit hout of been worden vaak gebruikt als decoratie.

De luxe van India zal verbazen met zijn kleuren en verscheidenheid aan details. Het interieur is vol met parelmoer, vergulding, veelkleurige schildering. De karakteristieke elementen zijn ivoor ingelegde tafels of dozen. De vloer bedekt met kostbaar hout, artistiek houtsnijwerk op kasten en kisten, gestoffeerde meubels met decoratieve kussens - dit alles benadrukt de geest van het Oosten. Indiase interieurs zijn gevuld met kleurrijk textiel met rijke ornamenten, originele beeldjes van goden en dieren.

Bij het kiezen van een decor in een etnische stijl, moet u allereerst uitgaan van de cultuur van de mensen die in een bepaald land wonen.

Land

Ruwe afwerkingen, eenvoudige meubels, breien in een mand, een rieten stoel worden geassocieerd met een rustieke stijl. Om warmte te creëren kan de houten vloer worden bekleed met zelfgesponnen vloerkleden.Bedovertrekken of lappendeken kussenslopen voegen een vleugje kleur toe.

Provence

Lichte verfijning, vintage vulling, pastelkleuren. Textielgordijnen voor de ramen in een klein bloemenpatroon. Kristallen kroonluchters, vergulde smeedijzeren poten van tafels en stoelen. Licht, als gebleekt door de wind, een boom op de grond. Dit alles vult de kamer met de geest van Provençaalse huizen.

U kunt familiefoto's toevoegen in elegante lijsten, bloemen in keramische potten, decoratieve borden. Met de hand genaaide textielpoppen zullen het interieur perfect decoreren en het meer soulvolle en huiselijke maken.

Chalet

De stijl is ontstaan ​​in de Alpenbergen en vertegenwoordigde oorspronkelijk de woning van jagers en herders. In dit opzicht is de decoratie praktisch, een beetje ascetisch, met de verplichte aanwezigheid van een open haard met levend vuur. Het belangrijkste afwerkingsmateriaal is hout en, minder vaak, steen.

Massief leren meubelen worden gecombineerd met hoekige, bijna rauwe kleerkasten en krukken. Op winteravonden maakten herders iets met hun eigen handen, dus gebreide dekens, schalen van klei, geborduurd beddengoed, dierenhuiden en hoorns, gesmede kandelaars en zelfs wapens zien er geweldig uit in het interieur.

rococo

Luxe en rijke interieurs in de rococo-stijl zijn vol met kostbare ornamenten, kristal, vergulding. In dit geval worden meubels met interessante rondingen gebruikt, vergelijkbaar met gootstenen. Mantelversieringen in de vorm van beeldjes zijn welkom. Het decor zit vol met luxe stoffen in gedempte kleuren. De lijnen van de details zijn glad, afgerond. Houd er echter rekening mee dat de stijl het meest geschikt is voor ruime kamers.

Klassiek

Klassieke interieurs zijn altijd populair. Het wordt gekenmerkt door stucwerk op het plafond en de muren, weelderige massieve gordijnen, prachtige gestoffeerde meubels. Edele vloeren in de vorm van parket of de imitatie ervan. De donkere houtsoorten van kasten en houten wandpanelen passen goed bij tapijten en vergulde kandelaars.

Voor grote kamers bieden ontwerpers een ander type klassieker: het gebruik van een marmeren onderdeel. In dit geval is het wanddecor vergelijkbaar met de oude zalen met zuilen, met granieten vloeren, hoge plafonds en chique kristallen kroonluchters. Marmeren beelden en kleine fonteinen zouden hier op zijn plaats zijn.

Ecostijl

Ecodesign is een van de moderne trends die beschikbaar zijn voor zowel eigenaren van economy class-huizen als voor middeninkomens. Het doel is om dicht bij de natuur te zijn. In het interieur komt dit tot uiting in de vorm van eenvoudige lijnen, natuurlijke tinten, een minimum aan details. De afwerkingsmaterialen die voor decoratie worden gebruikt, moeten natuurlijk zijn uit snel hernieuwbare bronnen. Deze omvatten bamboe, dat zeer snel groeit.

Eco-aanhangers ontkennen een groot aantal binnenwanden, want hoe kleiner de muren, hoe meer lucht en licht in huis. In dit geval zijn energiebesparende systemen kenmerkend in de vorm van sanitair met de functie van waterbesparing, zonnepanelen of apparaten voor afvalverwerking.

Vloerplanten, aquaria, grote panoramische ramen, decoratieve stenen zien er het beste uit.

Ongewone renovatie-ideeën

Voor een persoon met verbeeldingskracht zijn oude of gebruikte voorwerpen en materialen een bijzonder materiaal voor creativiteit. Met hun hulp kunt u in verschillende technieken interessante interieuroplossingen voor een landhuis krijgen.

Oude banden of vaten zijn handig als basis voor de tafel; originele stoelen, bedden en planken worden verkregen van houten pallets.

De originele vorm van hennep wordt niet alleen krukken, maar ook salontafels.

Uitgebrande gloeilampen en lege potten zijn prachtige hangende vazen ​​of kandelaars die je huis romantischer maken.

Kinderen en tieners kunnen genieten van hangende bedden of glijbanen langs de trapleuningen.

Met behulp van kunst aan de muur en originele planken, is het transformeren van een kamer gemakkelijk en eenvoudig.

Er zijn veel ideeën, het belangrijkste is om de tijd en de wens te vinden om ze uit te voeren.

In deze video vindt u een videoreview van het interieur van een cottage in klassieke stijl.

geen commentaar

De reactie is succesvol verzonden.

Keuken

Slaapkamer

Meubilair